PilloPak is al meer dan 50 jaar producent van lichtgewicht golfpapier voor duurzame en innovatieve verpakkingen. Je komt ons, zonder dat je het weet, overal tegen. Wij maken bijvoorbeeld verpakkingen voor groente en fruit, koekjes en maaltijden, maar ook voor parfums en cosmetica. Door de combinatie van creativiteit en bedrukking bepalen we bovendien de look en feel op het schap. Op die manier dragen we bij aan de milieuvriendelijke transitie van kunststof naar karton.

 

Ben jij een commercieel talent en klaar voor je allereerste baan? Of ben je toe aan de volgende stap in je loopbaan? Dan zijn we op zoek naar jou! Ter versterking van onze verkoopafdeling zoeken wij een enthousiaste Medewerker Verkoop Binnendienst.
 
Wat ga je doen?
Als Medewerker Verkoop Binnendienst heb je een belangrijke rol in onze organisatie. Je onderhoudt contact met klanten, versterkt bestaande relaties en werft nieuwe klanten. Je behandelt offerte- en orderaanvragen en maakt calculaties en offertes. Daarnaast volg je orders op, voer je overleg met de planning en bewaak je afgesproken levertijden. Ook handel je klachten af en ondersteun je collega's van de verkoop buitendienst.

Wie zoeken wij als nieuwe collega?
Je acteert op MBO/HBO-niveau en in een team functioneer je het best. Je werkt nauwkeurig en gestructureerd en je houdt van interactie met collega's en klanten. Je houdt van uitdagingen en haalt energie uit het optimaal bedienen van je klanten. Ervaring als Medewerker Verkoop Binnendienst is een pré, maar ook als starter ben je van harte welkom. Je beheerst Nederlands in woord en geschrift. Beheersing van Engels is een pré en je bent eventueel bereid om een andere taal te leren.

Wat bieden wij jou?

  • Salarisindicatie: € 2500 - € 3600
  • 8,33% vakantiegeld en 13e maand
  • 48 vrije dagen per jaar bij een fulltime dienstverband
  • Aantrekkelijke resultaat-afhankelijke bonus
  • Intentie tot een vast contract
  • Gratis sporten

  

Wie wij zijn?

Wij vinden verpakken een mooi vak, daarom zorgen wij al meer dan een halve eeuw voor innovatieve en duurzame verpakkingen voor de food- en nonfood-industrie. Wij produceren ook verrassende verpakkingen voor luxeproducten, denk aan parfum en cosmetica. Onze producten zijn 100% recyclebaar, op maat en met een sterke focus op materiaalreductie. We denken mee met onze opdrachtgevers over de manier van verpakken en adviseren over papiersoorten en kwaliteiten. Verpakken is een mooi vak.

 

Interesse?

Wij willen graag met jou in gesprek! Meer weten? Bel Mark Theunissen, HR Manager, 0313-676241 of mail theunissen(at)pillopak.nl. Direct solliciteren kan natuurlijk ook via hr(at)pillopak.nl.