PilloPak is al meer dan 50 jaar producent van lichtgewicht golfpapier voor duurzame en innovatieve verpakkingen. Je komt ons, zonder dat je het weet, overal tegen. Wij maken bijvoorbeeld verpakkingen voor groente en fruit, koekjes en maaltijden, maar ook voor parfums en cosmetica. Door de combinatie van creativiteit en bedrukking bepalen we bovendien de look en feel op het schap. Op die manier dragen we bij aan de milieuvriendelijke transitie van kunststof naar karton.

 

Omdat we volop in nieuwe machines investeren en in oktober een gloednieuwe vouwplakmachine in gebruik gaan nemen, zoeken we jou!

Operator Vouwplak - 3 ploegen

  • Opleiding: MBO
  • Salarisindicatie € 2.100 - € 2.800 excl. toeslagen
  • 3-ploegentoeslag van 19,2%
  • 8,33% vakantiegeld en 13e maand.
  • 25 vakantiedagen en 23 adv dagen
  • Ieder kwartaal een resultaat-afhankelijk bonus
  • Intentie tot een vast contract
  • Sportschoolvergoeding

 

Wat ga je doen?

Met golfkartonmachines, stansmachines en opzetmachines werken we al jaren, binnenkort zal de eerste vouwplakmachine in gebruik worden genomen.  

Je bent dus direct betrokken bij het in bedrijf nemen van deze machine. Enige ervaring met een vouwplakmachine is dus zeer gewenst, zodat jij niet alleen van ons kan leren, maar wij ook van jou. Jij krijgt daarmee een uitdagende rol met veel verantwoordelijkheden. Zeker ook omdat je het bewaken van de kwaliteit van het eindresultaat ook in je takenpakket hebt.

 

Wat heb je nodig?

  •  Een afgeronde technische mbo-3 opleiding zoals Vapro A/B, operator A/B of vergelijkbaar of je bent bereid een (interne) operator-opleiding te volgen
  • Bij voorkeur minimaal 2 jaar ervaring met een vouwplakmachine

Een prima basis, want je steekt graag de handen uit de mouwen en wil graag werken met nieuwe techniek.

 

Wie wij zijn?

Wij zorgen al meer dan een halve eeuw voor innovatieve en duurzame verpakkingen voor de food- en nonfood-industrie, maar produceren ook verrassende verpakkingen voor luxeproducten, denk aan parfum en cosmetica. Onze producten zijn 100% recyclebaar, op maat en met een sterke focus op materiaalreductie. We denken mee met onze opdrachtgevers over de manier van verpakken en adviseren over papiersoorten en kwaliteiten. Verpakken is een mooi vak.

 

Maak deel uit van onze wereld, denk mee en realiseer samen met ons milieuvriendelijke, duurzame verpakkingen. Wij willen graag met jou in gesprek! Meer weten? Bel Mark Theunissen, HR Manager, 0313-676241 of mail theunissen(at)pillopak.nl. Direct solliciteren kan natuurlijk ook hr(at)pillopak.nl.