• Advies

PilloPak is specialist in tailormade verpakkingsoplossingen voor de food-, cosmetica- en industriesector, geproduceerd uit lichtgewicht golfkarton. Uw verpakkingsvraagstuk is onze uitdaging; we ontwikkelen graag de beste en meest duurzame oplossing, met en voor u.

Op onze eigen ontwikkelingsafdeling zijn alle disciplines voor de meest uiteenlopende verpakkingsvraagstukken aanwezig voor een specifiek design, zowel grafisch als in vorm, een bepaalde materiaalcombinatie, een eerste proefmodel of een proefrun voor een lijntes. Ook voor de organisatie van een brainstorm-/ creatieve sessie bij u in huis om de oplossing voor uw specifieke verpakkingsprobleem te vinden, is PilloPak uw ideale partner!

 

PilloPak kijkt verder

Met al onze ervaring, kennis en expertise kijken wij niet alleen naar het te verpakken product, maar ook naar de weg die uw product aflegt naar de eindbestemming en de manier hoe het product wordt uitgepakt.

PilloPak denkt graag met u mee over verbeteringen en optimalisatie. Ons eigen ontwerpteam bedenkt onderscheidende verpakkingsoplossingen en houdt daarbij volledige rekening met kostenoptimalisatie. Met andere woorden: hoe kunnen wij de verpakkingen slimmer en anders maken.

Creativiteit, innovatie en de snelheid zijn de drie pijlers en onze grootste kracht. Onze ervaring in de industrie is enorm breed.

Programma van eisen

Het begint met de inventarisatie van de wensen. Er wordt daarna een programma van eisen vastgelegd. De kwetsbaarheden worden zorgvuldig geanalyseerd en in kaart gebracht, waarna wij u een voorstel doen. PilloPak beoordeelt samen met u de constructie die niet alleen een perfecte bescherming moet bieden maar ook een robuuste en professionele uitstraling. Wij kijken dan meteen ook naar  handlingssnelheid, inpakcapaciteit en ergonomie. Ook worden parameters zoals mechanische problemen of met extreme klimatologische omstandigheden meegenomen.

PilloPak heeft diverse golfkartonsoorten in haar programma. Wij passen de dikte en samenstelling van het golfkarton desnoods specifiek aan conform de eisen die uw product nodig heeft om onbeschadigd op eindbestemming te komen.

Materiaal- / machineconcepten

Onze service beperkt zich niet alleen tot de levering van de gewenste verpakkingsconstructie, wij kunnen u tevens complete materiaal-/machineconcepten aanbieden.

Kenmerken:

  • Partnership
  • Flexibiliteit
  • Duurzaam
  • Snelle (veelal kostenloze) levering 0-series; vaak binnen 48 uur!
  • Opmaak grafisch design
  • Conceptontwikkeling
  • Consultancy
  • Begeleiding en implementatie bij materiaal-/machineconcepten