• Toepassingen

Food

PilloPak is de Europese specialist in lichtgewicht golfkartonnen verpakkingstoepassingen voor direct contact met voedingsmiddelen. Ons bedrijf is gecertificeerd volgens de internationale BRC-IoP. Producten worden speciaal voor uw toepassing ontwikkeld waarbij functionaliteit, efficiency in productie en supply-chain naast voedselveiligheid de belangrijkste kenmerken zijn.

Naar food overzicht 

Luxury

We bieden een grote diversiteit aan luxe verpakkingen, waar het niet alleen gaat om productbescherming, maar met name ook om de productpresentatie. Bij uw luxe product hoort een luxe verpakking van hoge kwaliteit, die uw merkimago versterkt. PilloPak levert voor deze markt meerkleurig bedrukte verpakkingen in attractieve vormen en kleuren, waarbij we rekening houden met de toepassing.

Naar luxury overzicht 

Non-Food

Voor de industriële markt biedt PilloPak een breed assortiment golfkartonnen verpakkingen. Wij staan bekend als een betrouwbare partner en we leveren transportverpakkingen voor onder andere meubels, keukens, keukenbladen, deuren, radiatoren, verlichting, staal, aluminium profielen en plinten. Tevens zijn wij sterk vertegenwoordigd in de automotive-industrie. 

Naar non-food overzicht