• Luxury

Als het gaat om luxe verpakkingen, hebben we te maken met een aantal eisen: uw product moet tijdens het transport optimaal beschermd worden tegen mogelijke schade. PilloPak biedt diverse oplossingen in de markt voor luxe parfum, cosmetica en geschenkverpakkingen.

Al onze verpakkingen zijn custom-made om te voldoen aan de eisen van uw product, de merkbeleving en de koopervaring van de consument.

Parfum- en cosmeticaverpakkingen

PilloPak ontwikkelt zowel interieurs als complete verpakkingen voor uw parfum- en cosmeticaproducten. Voor een opmerkelijke en unieke productintroductie zijn speciale papiersoorten en veredelingen mogelijk. Dit geldt ook voor een optimale bescherming van gevoelige producten.

Natuurlijk houden wij rekening met de automatische of handmatige verwerking van deze producten. PilloPak hecht veel waarde aan het optimaliseren van uw processen en we gebruiken zo weinig mogelijk materiaal, zodat u uw verpakkingskosten kunt minimaliseren.

Onze binnenverpakkingen bieden een milieuvriendelijk alternatief voor plastic interieurs.

PilloPak is servicegericht, doet alle ontwikkelingen in eigen huis en kan u snel voorzien van een levering, ook als het gaat om kleine series, testseries en monsters.