• Non-Food

Het brede assortiment golfkartonnen verpakkingen van PilloPak is uitermate geschikt voor de industriële markt. De optimale golfhoogte van uw industriële verpakking, de rillijnen en perforatie in de golf zorgen ervoor dat het karton zich eenvoudig om hoeken en zijden laat vouwen. Afhankelijk van de toepassing levert PilloPak het golfkarton in rollen (2-laags of 3-laags), formaten of huls, als gestanste verpakking, met of zonder bedrukking. Bovendien kunnen we het golfkarton voorzien van specifieke eigenschappen zoals een vetafstotende en vochtwerende coating of schokabsorberende eigenschappen. 

Schokabsorberend

Soft-Well® van PilloPak is zo’n een schokabsorberende milieuvriendelijke transportverpakking van golfkarton die tegelijkertijd zachte bescherming biedt. Krasgevoelige producten zoals hoogglans meubelen, deuren, glas, porselein, keramiek en gecoate materialen worden door Soft-Well® extra goed beschermd.

PilloPak kan ook het golfkarton leveren als bescherming en milieuvriendelijk opvulmateriaal voor uw product vanaf de rol.

Samen met een netwerk aan engineeringsbureaus en machinebouwers werken we aan een aantal innovatieve verpakkingsconcepten om vanaf de rol de golfkarton producten te verpakken. E-commerce verpakkingen met ons lichtgewicht materiaal bieden unieke kansen om volume, gewicht én kosten te besparen.