• Palm Verpakking

De Palm Groep is opgericht door de familie Palm en dr. Wolfgang Palm is de vierde generatie aan het roer. Drie bedrijfsonderdelen vormen de groep: recycling, papier en verpakking. Het hoofdkantoor bevindt zich in het Duitse Aalen, maar Palm is actief in heel Europa met meer dan 4.000 werknemers.

PilloPak is onderdeel van Palm Packaging, die uit 26 onafhankelijke productielocaties bestaat. Daardoor kunt u niet alleen het ons kenmerkende lichtgewicht golfpapier bestellen, maar hebt u ook de keuze uit het totale productaanbod van Palm Packaging. Dit zijn bijvoorbeeld verpakkingen van zwaardere papiersoorten. 

U kunt, door deze samenwerking, voor elk type verpakking bij ons terecht; van lichtgewicht oplossingen tot verpakkingen waarvoor een grote stevigheid en stijfheid zijn gewenst.

Meer over onze producten vindt u hier: www.palm.de

Voor iedere functie de juiste vorm

Golfpapier/karton beschermt uw producten goed én leent zich voor hoge kwaliteit productpresentaties. Of het nu een verpakking voor levensmiddelen of machineonderdelen is, een stansverpakking of display, open-golfmateriaal of in combinatie met een speciale folie of coating: Palm heeft altijd een passende oplossing voor handen.

Van één stuk tot miljoenen

Van een enkel prototype en kleine oplages tot grote aantallen tot miljoenen, Palm produceert uw verpakking snel, met overtuigende kwaliteit en tegen een aantrekkelijke prijs.

Van zeer klein tot heel groot

Op onze machines kunnen we een uitgebreid assortiment aan verpakkingen produceren. Of het nu een verpakking van slechts enkele centimeters lang is, of een grote container van zwaar golfkarton, Palm realiseert het voor u.

Individuele bedrukking

Personaliseer uw verpakking met uw eigen kenmerken: van een logo in één kleur tot een uitgebreide luxe verpakking in zeven kleuren bedrukt. Dankzij de samenwerking binnen de Palm Groep kunnen wij u altijd de beste oplossing bieden.